ПРАТ "Кропивницький ОЕЗ"

Код за ЄДРПОУ: 00373869
Телефон: 0522390122
Юридична адреса: вул. Урожайна, 30, м. Кропивницький, поштовий індекс: 25030
 
Дата розміщення: 27.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 21.04.2017
Кворум зборів** 99.98
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах.
1.Обрання членiв лiчильної комiсiї Загальних зборiв.
2.Обрання секретаря Загальних зборiв.
3.Затвердження рiчного звiту Товариства.
4.Розподiл прибутку (покриття збиткiв) Товариства.
5.Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради, звiту виконавчого органу.
6.Внесення змiн до статуту. Затвердження статуту Товариства в новiй редакцiї.
7.Припинення повноважень члена Наглядової ради Товариства.
8.Обрання та припинення повноважень (вiдкликання) членiв Наглядової ради, затвердження умов цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з ними, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.
Попереднє схвалення значних правочинiв.

Результати розгляду питань порядку денного.
Вирiшили.
1.Обрати лiчильну комiсiю Загальних зборiв у складi: голови лiчильної комiсiї – Стратонової Ольги Анатолiївни, членiв лiчильної комiсiї – Вовнянка Богдана Геннадiйовича, Довганя Iвана Любомировича.
2.Обрати секретарем Загальних зборiв Погребнюк Олену Олександрiвну.
3.Затвердити рiчний звiт Товариства за 2016 рiк.
4.Прибуток, отриманий за результатами дiяльностi в 2016 роцi, у розмiрi 28216 тис. грн., направити на розвиток матерiально-технiчної бази Товариства.
5.1.Затвердити звiт Наглядової ради Товариства про результати дiяльностi у 2016 роцi.
5.2.Затвердити звiт директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi за 2016 рiк.
6.1.Внести змiни до статуту Товариства. Статут Публiчного акцiонерного товариства «Кiровоградолiя» затвердити у новiй редакцiї.
6.2.Уповноважити голову Загальних зборiв Ущапiвського Руслана Васильовича пiдписати статут Товариства у новiй редакцiї.
6.3. Доручити директору Товариства здiйснити усi необхiднi дiї для забезпечення проведення державної реєстрацiї змiн до установчих документiв в органах державної реєстрацiї, з правом видачi довiреностей.

7.Вiдкликати (припинити повноваження) з 21 квiтня 2017 року члена Наглядової ради Товариства – Аксьонова Руслана Анатолiйовича – представника акцiонера.
8.1. (а) затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства (згiдно з запропонованими проектами);
(б) встановити, що члени Наглядової ради Товариства виконують свої обов’язки на безоплатнiй основi;
(в) обрати директора Товариства уповноваженою особою на пiдписання цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради Товариства.
8.2. Обрати з 21 квiтня 2017 року членами Наглядової ради Товариства:
обрати з 22.04.2017 членами наглядової ради товариства
Лук’яненко Вiкторiю Олександрiвну, Усачову Анастасiю Iванiвну, Ковальчука Юрiя Валентиновича, Ласкаржевського Владислава Олександровича, Бобошка Iвана Олексiйовича (є представниками акцiонера товариства-ТОВ "Кернел-Капiтал");
8.3. вiдкликати (припинити повноваження) з 31.12.2017 року всiх членiв наглядової ради товариства, та обрати з 01.01.2018 на строк до наступних загальних зборiв акцiонерiв членами наглядової ради товариства Лук’яненко Вiкторiю Олександрiвну (представник акцiонера товариства-ТОВ "Кернел-Капiтал"), Усачову Анастасiю Iванiвну (представник акцiонера товариства-ТОВ "Кернел-Капiтал"), Ковальчука Юрiя Валентиновича (представник акцiонера товариства-ТОВ "Кернел-Капiтал"), Ласкаржевського Владислава Олександровича (незалежний директор), Бобошка Iвана Олексiйовича (незалежний директор).
8.4. (а) затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства (згiдно з запропонованими проектами);
(б) встановити, що члени Наглядової ради Товариства виконують свої обов’язки на безоплатнiй основi;
(в) обрати директора Товариства уповноваженою особою на пiдписання цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради Товариства.

9.Схвалити (попередньо) значнi правочини, якi можуть вчинятися Товариством у строк до 21 квiтня 2018 року (включно), за умови попереднього погодження таких правочинiв Наглядовою радою Товариства, граничною вартiстю, що становить суму в українських гривнях еквiвалентну 5 (п’ять) млрд. доларiв США, наступного характеру: купiвля – продаж, поставка, вiдчуження або набуття у власнiсть будь-якого майна, застава (у тому числi iпотека), порука, надання або одержання послуг, позик, кредитiв, оренда, користування майном, фiнансовий лiзинг.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.